ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN DUYURUSUDUR

Kültür ve Turizm Bakanlığının 2015/3 sayılı genelgesiyle, Ülkemiz turizminin sürdürülebilir niteliğe kavuşturulması ve marka haline getirilip kalıcı niteliğe sahip olmasının sağlanması amacıyla Ülkemiz genelinde alınan tedbirlerin yansıması sonucunda turizm sezonu olarak nitelendirilen 15 Mayıs-15 Ekim ayları arasında inşaat faaliyetlerine kısıtlama getirilmiştir.

İlgili yazı gereği;

1-Otel/apart vb. turizm konaklama yapılan yerlerde,

2-Turistik merkez olarak değerlendirilmesi şehir merkezinde yer alan turist giriş çıkışları, alışveriş merkezleri, yürüyüş alanları, park olan yerlerde,

3-Plaja yakın olan yerlerde hiçbir şekilde çalışma yapılmayacağı,

Yukarıdaki özellikler dışında kalan bireysel inşaat faaliyetlerinde ağır hafriyat, beton dökme, beton mikseri geliş/gidişi gibi faaliyetlerin yapılmaması şartıyla Belediyemizden izin alarak hafta içi 10:00-18:00 arasında çalışma yapılabileceği hususu,

Tarafınıza önemle tebliğ olunur.