06.01.2020 TARİHLİ OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI II.BİRLEŞİM KARAR ÖZETİ

Dikili Belediye Meclisi’nin 06.01.2020 tarihli OCAK Ayı Olağan Meclis Toplantısı II.Birleşimi

Oturum No:1 Toplantı Tarihi: 06.01.2020 Pazartesi günü saat 16:00’da Belediye Başkanlık Odasında toplandı.

Gündemin I. Maddesine dayanılarak Belediye Başkanı Adil KIRGÖZ tarafından Meclis açıldı. Gündemin II. Maddesi gereği Belediye Başkanının teklifi üzerine yapılan yoklamada; üyelerden Ali KARAKUŞ, Nail ÇAĞLIYAN, Çiler GÜREL, Ayhan KAYA, Ahmet GÖÇMEN, Hüsniye YILDIRIM,  Doğan İKİZ, Mustafa DEMİREL, Semih YALIN, Latif YABAŞ, Azam Ziya GÜÇ, Nihat ÇİFTÇİ ve Mehmet Akif GÜVELİ’nin bugünkü toplantıya katıldığı, Hakan BUDAK ile Hakan Yıldırım DEMİR’in ise mazeret bildirerek toplantıya katılamadığı görüldü. Gündemin III. maddesi gereği toplantıya katılamayan meclis üyelerinin mazeretleri Oy Birliği ile kabul edildi. Gündemin IV.Maddesi gereğince 02/01/2020 tarihli Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1’inci birleşimine ait toplantı tutanağında maddi hata yapılıp yapılmadığı Belediye Başkanı tarafından soruldu. Maddi hata yapılmadığına Oy Birliği ile karar verildi.

Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1’inci birleşiminde görüşülerek 2’inci birleşime havale edilen konuların görüşülmesine geçildi.

Gündem gereği Plan ve Bütçe Komisyonu’nun 03/01/2020 tarih ve 21 sayılı “Dikili Jeotermal Gıda Turizm Tekstil Tic. ve San. A.Ş.’nin sermaye artırımı talebi” hakkındaki kararının görüşülmesine geçildi.

Meclisimizce yapılan görüşmelerde; 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun "18/i" maddesine dayanılarak  03/01/2020 tarih ve 21 sayılı Plan ve Bütçe Komisyonu kararının komisyondan geldiği şekliyle kabul edilmesine, Semih YALIN, Azam Ziya GÜÇ, Latif YABAŞ, Nihat ÇİFTÇİ ve Mehmet Akif GÜVELİ'nin Red Oy kullanmalarına karşılık mevcudun Oy Çokluğu ile karar verilmiştir.

Belediye Başkanı Adil KIRGÖZ tarafından, gündemde görüşülecek başka bir konu bulunmadığından oturuma son verildi.

Adil KIRGÖZ                           Ali KARAKUŞ                   Nail ÇAĞLIYAN

Belediye Başkanı                           Meclis Kâtibi                      Meclis Katibi