DİKİLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NIN DUYURUSUDUR

DİKİLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE TAHSİLDAR VE ZABITA MEMURU ALIMI SINAV SONUÇLARININ İLANI

Tahsildar Kadrosu Sınav Sonuç Çizelgesi

Zabıta Memuru Sınav Sonuç Çizelgesi

1-   En yüksek atamaya esas başarı puanından başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar aday, Asıl aday listeleri ve Yedek aday listeleri Belediyemiz Sınav Kurulu tarafından belirlenmiştir.

2-  Sınav sonuçlarına, başarı listesinin Belediyemiz (www.izmir-dikili.bel.tr) internet adresinde ilanından (06.12.2023) itibaren yedi gün içinde yazılı olarak itiraz edilir. İtirazlar, sınav kurulu tarafından yedi gün içerisinde sonuçlandırılır ve ilgiliye yazılı olarak bildirilir.

3- Arşiv araştırmasının sonuçlanmasına müteakip, atanmaya hak kazananlar yazılı olarak bilgilendirilerek kendilerine verilen süre içerisinde, istenilecek belgeler ile birlikte atanmak üzere Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen müracaatta bulunacaklardır.

4-   Atanılan göreve geçerli bir mazereti olmaksızın başlaması gereken süre içerisinde başlamayanlar ya da atanma hakkından vazgeçilmesi sebebiyle boş kalan kadrolara, başarı puan sıralamasının ilan edildiği tarihten itibaren altı aylık süreyi aşmamak üzere, yedekler arasından başarı sırasına göre atama yapılabilecektir.

İlan Olunur.

Dikili Belediyesi Başkanlığı