BAŞKAN KIRGÖZ, ÖĞRETMENLER İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, öğretmenler ile kahvaltıda bir araya geldi.

Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıya Dikili’de görev yapan ve emekli olmuş çok sayıda öğretmen katıldı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile karşılaşıp verdiği sözü tutarak nice öğrenciler yetiştiren 108 yaşındaki Cumhuriyet öğretmeni Sabiha Özar’ın da katıldığı kahvaltıda konuşma yapan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz şu ifadelerde bulundu, “Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi yeni ve çağdaş nesillerin mimarları siz değerli öğretmenlerimizle böyle önemli bir günde birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Hepimizin hayatlarına önemli dokunuşlar yaparak geleceğimize ışık tutan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden ve görev esnasında şehit olan öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.”

GALERİ