Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

e-mail : kulturisleri@izmir-dikili.bel.tr

Tel : 0 (232) 671 40 20
Dahili : 2030 – 2032

Görev, Yetki ve Sorumlulukları :

Dikili Belediyesi sınırları içerisinde kültür ve sanat faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi, İlçenin turizm ve tanıtımı için çalışmalar yapılması.

İlçede sosyal yaşantının kalitesinin arttırılması ve kurulacak spor alanları ve sportif etkinliklerle toplumun her kesiminin spora dahil edilmesi.

Kimsesiz ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza sosyal destekte bulunmak, gençlerin ve çocukların zararlı alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlayacak projeler üretmek.

Düzenlenen kurslarla üreten bir toplumun yolunda ilerlemeyi sağlamak.

Dikili Kadın Dayanışma Merkezindeki Faaliyetlerin yürütülmesinin takibi ve düzenlenmesi ile ilçe sınırları içerisinde bulunan tarihi yapıların takip ve kontrollerin yapılması temel hedeflerimizdendir.

Sms bilgisi için Numaranızı Kaydedin...