İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜNÜN DUYURUSUDUR

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım İşletme ve Genel Müdürlüğünün 23.01.2024 tarih ve E-4678647 sayılı yazısı ile söz konusu planın bir kısmının İzmir Dikili Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi (KTKGB) sınırları dışında kaldığı ve bu alanın sehven onama sınırları içerisine dahil edildiği tespit edildiğinden, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin 16.02.2024 tarih ve 04.199 sayılı kararı ile bahsi geçen planın İzmir Dikili Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi sınırları içerisinde kalan kısmının 2634 sayılı Turizmi Teşvik Kanunu doğrultusunda işlem yapılmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığı'na iletilmesine Belediyeniz yetkisindeki kısmının ise uygun olduğuna karar verildiği ve 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu'nun 7/c maddesi uyarınca onandığı belirtilmiştir.

Planı görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.

İBB Meclis Kararı'nı görüntülemek için lütfen burayı tıklayınız.

Plan Açıklama Raporu'nu görüntülemek için lütfen burayı tıklayınız.