İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN DUYURUSUDUR

İlgi yazıda özet İle; Dikili Belediye Meclisinin 17.06.2020 tarih 96 sayılı kararı ile uygun görülerek, İzmir Büyükşehir Belediyesine iletilen; Dikili İlçesi, İsmetpaşa Mahallesinde Dikili Belediye Meclisinin 03.08.2011 tarih ve 86 sayılı kararı ile Konut Alanından Ticaret Alanına dönüştürülen 2018 ada 6 parselin, 05.02.1993 yılı onaylı plandaki kullanım kararına dönülerek yeniden Taks:0.20 Kaks:0.30, Ayrık Nizam, 2 Kat, Ön Bahçe; 5m, Yan Bahçe; 3m yapılaşma koşullu Konut Alanı olarak belirlenmesine yönelik plan değişikliği önerisi İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin 12/03/2021 tarih 05.309 sayılı kararı ile   uygun görülerek 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanununun 7/b maddesi uyarınca onandığı belirtilmiştir.

UİP-35095525 plan işlem numaralı, Plan değişikliği dosyası yazımız ekinde iletilmekte olup, 3194 sayılı İmar Yasasının 8 / B maddesi ve mekânsal planlar yapım yönetmeliği hükümlerine göre Belediyemiz panolarına (Dikili Belediyesi Hizmet Binası İlan Panosu) asılarak, hoparlör ile anons edilerek, eş zamanlı olarak internet sayfamızda yayınlanmasının sağlanarak 1 ay süreyle ( 30 gün ) ilan edilmesi ve imar planlarının nerede görülebileceğine ilişkin Muhtarlıklarca duyuru yapılmasının sağlanması konusunda gereğini,
        Bilgilerinize rica ederim.

Dikili Belediyesi Meclis Kararı