İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN DUYURUSUDUR

İzmir İli, Dikili İlçesi, Salihler Mahallemiz de bulunan 302 parsel hissedarları tarafından Arazi ve Arsa Düzenlemeleri Hakkında Yönetmelik'in 27.Maddesi'ne istinaden uygulama sınırı talep edilmiş ve Belediye Encümenimizce 04.08.2022 Tarih ve 751 Sayılı Karar ile düzenleme sahası kararı alınmıştır. Düzenleme sınırına istinaden; 18.Madde uygulama dosyası hazırlanmış ve Belediye Encümenimizin 22.09.2022 Tarih ve 896 Sayılı Karar ile 144 No.lu parselasyon planı onaylanmış olup; onay kontrol için İzmir Büyükşehir Belediyesine iletilmiştir.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Encümeni tarafından 13.04.2023 Tarih ve 01-328 Sayılı karar alınarak belediyemizde askıya çıkması ve tescil işlemlerinin devamlılığı için belediyemize gönderilmiştir.

Belediyemiz panosuna asılarak 1 (BİR) ay süreyle ilana çıkmış olduğu duyrulur.