II. OTURUM 17.06.2020 TARİHLİ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETİ

II. OTURUM:

Dikili Belediye Meclisi’nin 17.06.2020 tarihli HAZİRAN Ayı Olağan Meclis Toplantısı I.Birleşimi  Oturum No: 2

Meclis I.Başkan Vekili Çiler GÜREL tarafından ikinci oturum açıldı. Birinci oturumda mevcut bulunan meclis üyelerinden Hakan Yıldırım DEMİR’in mazeret bildirerek katılmadığı, diğer Meclis Üyelerinin ikinci oturumda da hazır bulunduğu görüldü. Gündemde olup II.Oturuma bırakılan “2019 Yılı Faaliyet Raporu” ile I.Oturumda görüşülerek Komisyonlara havale edilen ve komisyonlarca değerlendirilen kararların görüşülmesine geçildi.

Gündem gereği Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün 24/03/2020 tarih ve 3743 sayılı "2019 Yılı Faaliyet Raporu" hakkındaki yazısının ve eki olan raporun görüşülmesine geçildi.

Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliği'nin 9.maddesi gereği Belediye Başkanı Adil KIRGÖZ 2019 Yılı Faaliyet Raporunu Meclise sunmuş olduğu görülerek, Meclis I.Başkan Vekili Çiler GÜREL Meclise Başkanlık etmiştir.

Meclisimizce yapılan görüşmelerde; 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 56.maddesine dayanılarak, 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu'nun 41.maddesinde belirtilen biçimde hazırlanarak sunulan 2019 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliği ile kabul edilmiştir.

Gündem gereği İmar Komisyonu'nun 17/06/2020 tarih ve 2 sayılı "Sülüklü Dere güzergahının 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planlarına aktarılması" hakkındaki kararının görüşülmesine geçildi. Karar okundu, dinlendi.

Meclisimizce yapılan görüşmelerde; 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun "18/c" maddesine dayanılarak İmar Komisyonu'nun 17/06/2020 tarih ve 2 sayılı kararının komisyondan geldiği şekliyle kabul edilmesine Oy Birliği ile karar verilmiştir.

Gündem gereği Plan ve Bütçe Komisyonu'nun 17/06/2020 tarih ve 2 sayılı "İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde bulunan ürünlerin fiyatları" hakkındaki kararının görüşülmesine geçildi. Karar okundu, dinlendi.

Meclisimizce yapılan görüşmelerde; 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun "18/f" maddesine dayanılarak Plan ve Bütçe Komisyonu'nun 17/06/2020 tarih ve 2 sayılı Plan ve Bütçe Komisyonu Kararının komisyondan geldiği şekliyle kabul edilmesine Oy Birliği ile karar verilmiştir.

Gündem gereği Plan ve Bütçe komisyonu'nun 17/06/2020 tarih ve 3 sayılı "İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde satışı yapılan ürünlerin fiyatları" hakkındaki kararının görüşülmesine geçildi. Karar okundu, dinlendi.

Meclisimizce yapılan görüşmelerde; 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun "18/f" maddesine dayanılarak Plan ve Bütçe Komisyonu'nun 17/06/2020 tarih ve 3 sayılı kararının komisyondan geldiği şekliyle kabul edilmesine Oy Birliği ile karar verilmiştir.

Meclis I.Başkan Vekili Çiler GÜREL tarafından, gündemde görüşülecek başka bir gündem maddesi bulunmadığından oturuma son verilmiştir.

Çiler GÜREL                           Ali KARAKUŞ                 Nail ÇAĞLIYAN

Meclis I.Başk.V.                          Meclis Kâtibi                      Meclis Kâtibi