DİKİLİ'DE BİRLİK VE BERABERLİK SOFRASI

Dikili Belediyesi bünyesinde Dikili Atatürk Meydanı ve Çandarlı Belediye Ek Hizmet Binası yanında gerçekleşen birlik ve beraberlik sofrasında çok sayıda vatandaş oruçlarını açtı.

Ramazan ayının bolluk ve bereketini Dikili halkıyla birlikte yaşamanın mutluluğunu dile getiren Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “Ramazan ayı dolayısıyla halkımızla iftar sofralarında bir araya geldik, birlik ve beraberlik içinde ekmeğimizi, aşımızı paylaştık. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu ortamlarda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için camilerde temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz. 11 ayın sultanı Ramazan ayının güzel ülkemize, güzel Dikili’mize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, bolluk ve bereket getirmesini, tutulan oruçların kabul olmasını diliyorum.” dedi.

GALERİ