Dikili Belediyesi'nin Duyurusudur

İLAN
696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalışmakta Olan İşçilerin Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesi Başvuru Sonuçları

24 Aralık 2017 Tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ve 01.01.2018 tarih ve 30288 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Sözleşmeleri Kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine ilişkin 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin geçici 23. ve 24. maddelerinin uygulanmasına dair usul ve esasları belirlendiği tebliğde belirtilen kriterler dâhilinde yapılan ön inceleme ve esas inceleme sonucunda başvuruları kabul edilen ve edilmeyen kişi listesi 22.02.2018 - 02.03.2018 tarihleri arasında kurum resmi internet sitesinde ilan edilmiştir.
         İlan edilen başvuru sonuçları neticesinde ret kararı alınan başvurulara yapılan itirazlar, Valilik Tespit İtiraz Komisyonunca değerlendirilip karar verilmiştir.
         İlgili KHK gereğince sınava girmeye hak kazananlara ait kesinleşen liste ve sınavların yeri, günü ve saatini gösteren liste aşağıda gösterilmiştir.

İlan olunur. 16.03.2018

Listeyi Görüntülemek İçin Buraya Tıklayınız