DİKİLİ BELEDİYESİ'NDEN RAMAZAN AYI DENETİMİ

Ramazan ayının başlaması ile birlikte Dikili Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde faaliyet gösteren fırınlardaki denetimlerini sıklaştırdı. Ramazan pidelerinin belirlenmiş olan gramajlarını ve fiyatlarını titizlikle kontrol eden ekipler herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadı.

Denetimler ara vermeden sürecek

Her zaman olduğu gibi denetimlerin Ramazan ayında da süreceğini belirten Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz: “İftar sofralarımızın vazgeçilmezi Ramazan pidesinin standartlara uygun şekilde üretilmesi ve halkımızın hiçbir şekilde mağdur olmaması için Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz Dikili genelinde denetimlerini sürdürmeye devam edecek. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Bu konuda duyarlılık gösteren tüm fırıncı esnafımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

GALERİ