BAŞKAN KIRGÖZ'DEN YENİ YIL MESAJI

Başkan Kırgöz'den Yeni Yıl Mesajı

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz yeni yıl mesajında "Birlikte Dikili" ruhuyla çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, yeni yıl mesajında 2021 yılının başta sağlık olmak üzere huzurlu ve mutlu bir yıl olması dileklerinde bulundu.

“Birlikte Dikili” ruhu yaşatıldı

2020 yılının zorluklarla geçen bir yıl olduğunu belirten Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “ 2020 hepimiz için zorlukları beraberinde getirse de bu zorlukları "Birlikte Dikili" ruhuyla dayanışma içerisinde aşmayı başardık. Önümüzde yeşeren umutlar, büyüyen hayaller ve ulaşılacak büyük hedefler var. Yeni yılda özveri, azim ve kararlılıkla tüm bunları başaracağımıza inancım tam.” dedi.

Atatürk'ün rehberliğinde

Dikili’yi hak ettiği noktaya taşımak, daha yaşanabilir bir Dikili yaratmak için el ele, gönül gönüle vererek çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Başkan Kırgöz, " Vatandaşın sesi ve vatandaşın belediyesi olarak yeni hizmetlerimizi 2021 yılında da hayata geçireceğiz. Kurucu liderimiz, rol modelimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere yaktığı Cumhuriyet ateşinin aydınlığında hiç yorulmadan yürümeye devam edeceğiz. Hemşehrilerimize en iyisini sunmak adına Ata’mızın rehberliğinden şaşmayacağız. Dikili 2021 yılında da hayata geçirdikleriyle, sosyal belediyecilik anlayışıyla, vatandaşına dokunan, onların istek ve önerilerini hep göz önünde bulundurarak gerçekleştirdiği hizmetlerle adından söz ettiren bir kent olmaya devam edecektir. Yeni yıl coşkusunu yaşarken, 2021 yılının hepimize başta sağlık olmak üzere huzur, mutluluk ve şans getirmesini diliyorum.” dedi.

GALERİ