75. YIL PARKINA ÖZEL PALMİYE KAFE

75. Yıl Parkına Özel Palmiye Kafe

Dikili Belediyesi tarafından 75. Yıl Parkı’na kazandırılan Palmiye Kafe vatandaşların hizmetine açıldı.

Dikili Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 75. Yıl Parkı’na kazandırılan Palmiye Kafe vatandaşların hizmetine açıldı. Vatandaşların kaliteli hizmet ile buluşacağı proje, ilçenin dört bir noktasına yayılacak.

7 gün açık olacak

Vatandaşların büyük beğenisini kazanan Palmiye Kafe’de gıda ve meşrubat hizmeti sunuluyor. 7 gün boyunca açık olacak kafe saat 08.30-22.00 arası hizmet verecek.

Projelerimiz sürecek

Halk odaklı hizmet gerçekleştirdiklerini kaydeden Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “Dikili’mizde Palmiye Kafe dönemi başlamış durumda. İlçemize kazandırdığımız 75. Yıl Parkı’nda ilkini açtığımız Palmiye Kafe’miz ile kaliteli hizmeti sunmayı amaçladık. İlk kafemiz vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni topladı. Hedefimizde vatandaşlarımızın yoğun olarak yer aldığı alanlara bu projemizi kazandırmak var. Kafemiz içerisinde alkol dışında tüm meşrubat türleri ile yiyecek ürünleri yer alıyor. Bu tür projelerimiz ile vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Palmiye Kafe’miz Dikili’mize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

GALERİ