2018 YILI I. OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ

I    – Belediye Başkanı tarafından Meclisin açılışı

II  – Belediye Başkanınca yoklama yapılması

III – Toplantıya katılamayan Meclis Üyelerinin mazeretlerinin görüşülmesi

IV– Geçen toplantı tutanağında maddi hata yapılıp yapılmadığının görüşülmesi

V– Başkanlıktan gelen önergelerin görüşülmesi

1 – Salimbey Mahallesi 160 ada 83 parsel 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği (İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 21/09/2018/5605)

VI  –  Dilek ve temenniler

VII – Kapanış