2016 Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gündemi

II   – Belediye Başkanınca yoklama yapılması

III – Toplantıya katılamayan Meclis Üyelerinin mazeretlerinin görüşülmesi

IV – Geçen toplantı tutanağında maddi hata yapılıp yapılmadığının görüşülmesi

V  –  Belediye Başkanı tarafından üst ünvanlı görevlere atanan personele ilişkin

bilgilendirme yapılması

VI –  Meclis Üyelerince verilecek önergelerin görüşülmesi

VII – Ek gündem maddesi önerisi olup olmadığının Başkanlıkça sorularak gündeme

alınmasının oylanması

VIII- Başkanlıktan gelen önergelerin görüşülmesi

1 – Çandarlı Mahallesinde yer alan 2730 parseldeki yapının rölöve, restitüsyon ve restorasyon projelerinin yaptırılarak İzmir II Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kuruluna iletilmesi ve söz konusu projelerin yaptırılması işi kapsamında İzmir Valiliği tarafından proje bedellerinin %95’i oranına kadar verilecek olan katkı payının kullanılması için Belediye Başkanının yetkilendirilmesi hususunun görüşülmesi (İmar ve Şehircilik

Müdürlüğü - 3546)

3 – Çandarlı Mahallesi 5140 parsel 321,20 m2 yüzölçümlü taşınmaz üzerinde 16,35 m2         hissemizin diğer hissedar Ferah ORAL’ın vekili Abdullah DAĞDELEN tarafından satın

alınması hakkındaki talebinin görüşülmesi (Emlak ve İstimlak Müdürlüğü – 481)

5 – 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20.maddesi gereği Belediye Meclisinin tatil yapacağı ay ve toplantı gün, saatinin belirlenmesi hususunun görüşülmesi

6 – Belediye Meclis Çalışma Yönetmeliğinin 22.maddesi gereği Denetim Komisyonu        üyeleri seçiminin yapılması ve komisyon üye ücretlerinin belirlenmesi (Yazı İşl.Müd.-334)

7 – 5393 sayılı Belediye Kanununun 32.maddesi gereği Meclis Üyeleri Huzur Hakkı          ücretlerinin belirlenmesi hususunun görüşülmesi (Yazı İşl.Müd.-333)

8 –5393 sayılı Belediye Kanununun 49.maddesinin 3.fıkrası gereği Tam Zamanlı Sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücretlerinin belirlenmesi ile 5393 sayılı Belediye Kanununun 49.maddesinin 4.fıkrası gereğince Kısmi Zamanlı Sözleşmeli Personel çalıştırılması ve ücretlerinin belirlenmesi hususunun görüşülmesi (İnsan Kaynakları ve Eğ.Müd. – 530 )

9 – ESHOT Genel Müdürlüğüne ait ihtiyaç fazlası olan1998 model 35 CSA 87 plaka nolu otobüsün Belediyemize bedelsiz olarak hibe edilmesi hususunun görüşülmesi (Destek Hiz.Müd.- 176)

11 – Salihler Mahallesi Karamürsel Mevkiinde bulunan 679 ada 1 parsel ve 674 ada 1 parsel imar planı değişikliğinin görüşülmesi (İmar ve Şehircilik Müdürlüğü-3887)

IX – Komisyonlardan gelen raporların görüşülmesi

13 – Bademli 231 ada 1 parsel nolu taşınmazın tasarrufu hakkındaki İmar Komisyonu kararının görüşülmesi

X – Dilek ve temenniler

XI – İkinci Birleşimin gün ve saatinin tespiti ve kapanış