20.09.2019 TARİHLİ 2.OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETİ

Dikili Belediye Meclisi’nin 20.09.2019 tarihli 2.Olağanüstü Meclis Toplantısı

Oturum No:1 Toplantı Tarihi: 20.09.2019 Cuma günü saat 09:30’da Belediye Başkanlık Odasında toplandı.

Gündemin I. Maddesine dayanılarak Belediye Başkanı Adil KIRGÖZ tarafından Meclis açıldı. Gündemin II. Maddesi gereği Belediye Başkanının teklifi üzerine yapılan yoklamada; üyelerden Ali KARAKUŞ, Hakan BUDAK, Ayhan KAYA, Ahmet GÖÇMEN, Çiler GÜREL, Hüsniye YILDIRIM,  Doğan İKİZ, Semih YALIN, Latif YABAŞ, Azam Ziya GÜÇ, Nihat ÇİFTÇİ ve Mehmet Akif GÜVELİ’nin bugünkü toplantıya katıldığı, Nail ÇAĞLIYAN, Mustafa DEMİREL ve Hakan Yıldırım DEMİR’in mazeret bildirerek bugünkü toplantıya katılamadığı tespit edildi. Üyelerin salt çoğunluğu sağladığı görüldü. Gündemin III. Maddesine dayanılarak  mazeretler Belediye Başkanınca oylamaya sunularak Oy Birliği ile kabul edildi. Gündemin IV.Maddesi gereğince 06/09/2019 tarihli Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı II.Birleşimine ait toplantı tutanağında maddi hata yapılıp yapılmadığı Belediye Başkanınca soruldu. Maddi hata yapılmadığına Oy Birliği ile karar verildi.

Belediye Başkanı Adil KIRGÖZ tarafından oturum açılarak gündemin görüşülmesine geçildi.

Meclisimizce yapılan görüşmelerde; Belediye Başkanımız Adil KIRGÖZ, yabancı dil bilgisi bulunan Belediyemiz Basın Biriminde görevli personelimiz Gönenç TURAN, Muhtarlık İşleri Müdürü Bülent DALFESOĞLU ve muhtarlarımızın Ar-Ge organizasyonu kapsamında Yunanistan'ın Midilli Adası'na götürülmesi konusunun, 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 24.maddesine dayanılarak Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilmesine Oy Birliği ile karar verildi.

20/09/2019 tarihli 2.Olağanüstü Meclis Toplantısı 2.Oturumu:

Gündem gereği Plan ve Bütçe Komisyonu'nun 20/09/2019 tarih ve 13 sayılı "İlçemiz muhtarlarının belli masrafları kendileri karşılamak şartıyla Ar-Ge organizasyonu kapsamında Midilli Adası'na götürülmesi" hakkındaki kararının görüşülmesine geçildi. Karar okundu, dinlendi

Meclisimizce yapılan görüşmelerde; Plan ve Bütçe Komisyonu'nun 20/09/2019 tarih ve 13 sayılı kararının, komisyondan geldiği şeklide kabul edilmesine ve muhtarların farklı kültürleri görebilmesi için 28-29 Eylül 2019 tarihlerinde Yunanistan'ın Midilli Adası'na Ar-Ge organizasyonu kapsamında Belediye Başkanımız Adil KIRGÖZ, yabancı dil bilgisi bulunan Belediyemiz Basın Biriminde görevli personelimiz Gönenç TURAN, Muhtarlık İşleri Müdürü Bülent DALFESOĞLU, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Muvaffak YILDIZ, Bademli Mahallesi Muhtarı Neslihan KUTLU MARAŞ, Deliktaş Mahallesi Muhtarı Sabri GÖREN, Esentepe Mahallesi Muhtarı Ramazan ÖZEL, Kabakum Mahallesi Muhtarı Kemal KARAYELLİ, Kıratlı Mahallesi Muhtarı Yüksel SEZER, Kızılçukur Mahallesi Muhtarı Muammer KAYI, Mazılı Mahallesi Muhtarı Yücel UÇAR, Nebiler Mahallesi Muhtarı Safa EŞİT, Yahşibey Mahallesi Muhtarı Hasan Basri GÜNEŞ, Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Ali KOLDAGÜÇ, Demirtaş Mahallesi Muhtarı Zekeriya AKMEŞE ,Gökçeağıl Mahallesi Muharı Halil AYDIN, Katıralan Mahallesi Muhtarı Erdoğan ERİM, Çukuralan Mahallesi Muharı Savaş AKBULUT, Kocaoba Mahallesi Muhtarı Yahya KAYA, Merdivenli Mahallesi Muhtarı Yusuf GİRGİN, Uzunburun Mahallesi Muhtarı Burhan KOCABAŞ, Kıroba Mahallesi Muhtarı Hüseyin ARSLAN ve Yaylayurt Mahallesi Muhtarı Gürsel USLU'nun katılmasına Oy Birliği ile karar verilmiştir.

Gündemde görüşülecek başka gündem maddesi olmadığından Belediye Başkanı Adil KIRGÖZ tarafından oturuma son verildi.

Adil KIRGÖZ                          Ali KARAKUŞ                    Hakan BUDAK

Belediye Başkanı                      Meclis Kâtibi                      Meclis Katibi