06-03-2014 MECİL KARAR ÖZETLERİ--Mart AYI

Belediye Meclisinin 2014 dönemi OLAĞAN  Mart ayı çalışmaları 1. Birleşimi 1.oturumu.

Toplantı Tarihi:05.03.2014 Toplantı Günü:Çarşamba  ,Toplantı Saati:16.00

Belediyemiz Meclisi 5393 Sayılı Belediyelere Kanunun 20. Maddesi Hükümlerine göre 05.03.2014 tarihinde  Meclis Başkan Vekili, Meclis Başkanı  Yusuf Altıparmak’ın Başkanlığında ve Belediye Başkanlık Makamında saat 16.00 da toplanılmış olup, yapılan Meclis yoklamasında Meclis Üyelerinden Yusuf Altıparmak, Sema Akıncı ,Hüseyin Çelik,Sedat Öcal,Rıza Gök, Erdoğan Doğan katıldığı ,üye Zeynep Çetin, Ş.İsmail Tınay , Güner Güven ve Ahmet Çamer’in  mazeretli  olarak bu günkü meclis  toplantısına katılmadığı tespit edilmiştir.

Ek gündem maddeleri;

1-M2 başına alınan mücavir alan –yol bakım-onarım katkı bedeli konusunun görüşülmesi.

Mali Hizmetler Müdürlüğünün arsa satışları ile ilgili yazısının görüşülmesi.

2-Mali Hizmetler Müdürlüğünün arsa satışları ile ilgili yazısının görüşülmesi.

3- Mali Hizmetler Müdürlüğünün Belediye Başkanına borçlanma yetkisi verilmesi konulu yazılarının görüşülmesi.

4- Mali Hizmetler Müdürlüğünün trafo yerlerinin işgalleri konulu yazının görüşülmesi.

Ek gündem maddeleri oybirliği ile kabul edildi.  Gündem maddelerinin daha iyi incelenebilmesi için toplantının 06.03.2014 tarihine ertelenmesini meclisin oyuna sundu.

Oybirliği ile görüşülmesine karar verildi.

Bundan sonra çoğunluk sağlanarak gündem görüşmelerine geçildi.

KARAR   NO  :  34

Meclis toplantısının 06.03.2014 tarihinde Belediye Başkanlık Odasında saat.16.00’da yapılmasına oybirliği ile karar verildi.

Meclis Başkan Vekili Yusuf Altıparmak Olağan Meclis toplantısının bu günkü gündeminde görüşülecek konu kalmadığını belirterek  meclis toplantısını kapattığını Meclise duyurdu.

Meclis saat:16.30’da dağıldı.

MECLİS  BAŞKANI

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ                     KATİP                                     KATİP

Yusuf ALTIPARMAK                      Erdoğan DOĞAN                     Ş.İsmail TINAY