06-03-2014 Çandarlı plan tadilatı

Belediyemiz  Meclisi 5393 Sayılı Belediyelere Kanunun 20. Maddesi Hükümlerine göre 06.03.2014 tarihinde  Meclis Başkan Vekili, Meclis Başkanı  Yusuf Altıparmak’ın Başkanlığında ve Belediye Başkanlık Makamında saat 16.00 da toplanılmış olup, yapılan Meclis yoklamasında Meclis Üyelerinden Yusuf Altıparmak, Sema Akıncı  , Ş.İsmail Tınay, Hüseyin Çelik,Sedat Öcal,Rıza Gök, Erdoğan Doğan Ahmet Çamer’in  katıldığı ,üye Zeynep Çetin, Güner Güven ‘in mazeretli  olarak bu günkü meclis  toplantısına katılmadığı tespit edilmiştir.

Yeterli çoğunluk sağlandığı için toplantının başlatılması ve gündem maddelerinin dünkü toplantıda görüşülüp kabul edildiğinden tekrar okumama  gerek olmadığı için maddelerin görüşülmesine geçiyorum diyerek Belediye Başkan Vekili Meclis Başkanı Yusuf Altıparmak Meclisi açtığını duyurdu.

Bundan sonra çoğunluk sağlanarak gündem görüşmelerine geçildi.

Oybirliği ile  görüşülmesine karar verilen;

İmar Komisyonu Kararında ; Çandarlı Beldesi  1184 ada 1 parsel ve 1011 ada 2 parsel ve 1236 ve 1527 parsellerde yapılan imar planı değişikliklerinin, Çandarlı Belediye Meclisince onaylanan planlara konu alanların, halen Çandarlı Belediyesinin yetki sahasında kalması sebebiyle teknik ve yasal sorumluluk Çandarlı Belediyesine ait olmak üzere, 06/12/2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 6360 sayılı On Üç İlde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmi Altı İlçe Kurulması İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair KANUN’un Geçici 1. maddesinin 2. fıkrası  gereği 3194 sayılı İmar yasasının 8/b maddesine göre onanmasının  uygunluğuna, konunun Belediyemiz Meclisinde görüşülmesine komisyonumuzca karar verilmiştir. Denilmektedir.Belediye Başkan Vekili Meclis Başkanı Yusuf Altıparmak kararı Meclise okuyarak oylamaya sundu.

Yapılan görüşmeler sonucunda:

İmar komisyonu raporu doğrultusunca;

Çandarlı Beldesi  1184 ada 1 parsel ve 1011 ada 2 parsel ve 1236 ve 1527 parsellerde yapılan imar planı değişikliklerinin, Çandarlı Belediye Meclisince onaylanan planlara konu alanların, halen Çandarlı Belediyesinin yetki sahasında kalması sebebiyle teknik ve yasal sorumluluk Çandarlı Belediyesine ait olmak üzere, 06/12/2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 6360 sayılı On Üç İlde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmi Altı İlçe Kurulması İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un Geçici 1. maddesinin 2. fıkrası gereği 3194 sayılı İmar yasasının 8/b maddesine göre onanmasına. Bilgi ve gereği için  İmar  ve Şehircilik Müdürlüğüne ve İmar Komisyonuna  yazılarak havalesine.06.03.2014 tarihinde oybirliği ile karar verildi.

MECLİS  BAŞKANI

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ                   KATİP                                     KATİP

Yusuf ALTIPARMAK                           Erdoğan DOĞAN                   Ş.İsmail TINAY

İmza                                                imza                                       imza