04.12.2015 TARİHLİ ARALIK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI II.BİRLEŞİM KARAR ÖZETİ

Dikili Belediye Meclisi’nin 04.12.2015 tarihli ARALIK ayı Olağan Meclis Toplantısı II.Birleşimi.

Oturum No:1 Toplantı Tarihi: 04.12.2015 Cuma günü saat 14:00’de Belediye Kültür Salonunda toplandı.

Gündemin 1.maddesine dayanılarak Belediye Başkanı Mustafa TOSUN tarafından Meclis açıldı. Gündemin 2.maddesi gereği Belediye Başkanının teklifi üzerine yapılan yoklamada üyelerden Murat DURAK, Nazire KÖSTEN, Sunay YARAR, Çiğdem ELİBOL, Engin ÖZKAN, , Gazi AKINCI, Evren EVRENOSOĞLU, Hüsniye YILDIRIM, Seyfettin UYSAL, M.Önder AKŞENGÜR, Ali İMREN, bugünkü toplantıya katıldığı, Ahmet CANSEVEN, Adil KIRGÖZ, Nasuh SAK ve Hasan AKSOY’un mazeretli olarak toplantıya katılamadıkları tespit edildi. Ekseriyetin hasıl olduğu görüldü. Gündemin 4.maddesine dayanılarak Belediye Meclis Çalışmaları Yönetmeliği’nin 10’uncu maddesine istinaden 02.12.2015 tarihli Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı I.Birleşim karar tutanaklarında hata olmadığı tespit edildi.

Başkanlıkça oturum açılarak gündemin görüşülmesine geçildi.

Gündem gereği 47’ncisi 23-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Düsseldorf/Almanya’da gerçekleşecek olan Boot Düsseldorf Fuarına katılacakların isimlerinin belirlenmesine geçildi.

Meclisimizce yapılan görüşmelerde; 23-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Düsseldorf/Almanya’da gerçekleşecek olan Boot Düsseldorf Fuarına katılımın sağlanmasına ve fuara Belediye Başkanı Mustafa TOSUN, Meclis üyeleri Murat DURAK ve Seyfettin UYSAL’ın katılmasına, ayrıca ilçemizde turizme katkı sağlayacağı düşünülen ve sörf yarışlarında Türkiye derecesi olan sörf eğitmeni Erdem BAL’ın da katılmasına, bu geziye ilişkin giderlerin kanun ve yönetmeliklere uygun olarak Belediyemiz Bütçesinden karşılanmasına Oy Birliği ile karar verildi.

2016 Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısının 06/01/2016 tarihinde yapılacağı bildirildi.

Gündemde görüşülecek başka gündem maddesi olmadığından Başkanlıkça oturuma son verildi.

Mustafa TOSUN                           Murat DURAK                              Nazire KÖSTEN

Belediye Başkanı                             Meclis Kâtibi                                             Meclis Kâtibi