İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜNÜN DUYURUSUDUR

İlçemiz Denizköy Mahallesi'nde bulunan 174 ada 3 parselde Arazi ve Arsa Düzenlemeleri Hakkında Yönetmelik’e istinaden Belediye Encümenimizce 30.11.2023 Tarih ve 1523 Sayılı karar ile düzenlemesi sahası kararı alınmış olup sonrasında 14.12.2023 Tarih ve 1562 Sayılı Encümen Kararımız ile 88 No’lu parselasyon planı onaylanmıştır. Yasa ve yönetmelikler gereği ilgili uygulama dosyasını İzmir Büyükşehir Belediyesine gönderilmiştir. İzmir Büyükşehir Belediyesi Encümeni Tarafından 28.03.2024 Tarih ve 04 200 Sayılı karar alınarak askıya çıkması için belediyemize iletilmiştir. Bahse konu 88 No’lu parselasyon planı bir ay süre ile ilana çıkmış olduğu duyurulur.