08.06.2018 TARİHLİ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI II. BİRLEŞİMİ

Dikili Belediye Meclisi’nin 08.06.2018 tarihli HAZİRAN Ayı Olağan Meclis Toplantısı II. Birleşimi

Oturum No:1 Toplantı Tarihi: 08.06.2018 Cuma günü saat 14:00’da Çandarlı Mahallesi Belediye Hizmet Binasında toplandı.

Gündemin I. Maddesine dayanılarak Belediye Başkan Vekili Evren EVRENOSOĞLU tarafından Meclis açıldı. Gündemin II. Maddesi gereği Belediye Başkan Vekili Evren EVRENOSOĞLU’nun teklifi üzerine yapılan yoklamada üyelerden Çiğdem ELİBOL, Murat DURAK, Engin ÖZKAN, Hakan BAŞARAN, M.Önder AKŞENGÜR, Ali İMREN, Nasuh SAK ve Hasan AKSOY’un bugünkü toplantıya katıldığı, Nazire KÖSTEN, Gazi AKINCI, Sunay YARAR, Adil KIRGÖZ, Hüsniye YILDIRIM ve Seyfettin UYSAL’ın toplantıya mazeretleri nedeniyle katılamadıkları tespit edildi. Salt            çoğunluğun sağlandığı görüldü. Gündemin III. Maddesi gereği toplantıya katılamayan üyelerin mazeretleri oybirliğiyle kabul edildi. Gündemin IV. Maddesine dayanılarak Belediye Meclis Çalışmaları Yönetmeliğinin 10’uncu maddesine istinaden 06.06.2018 tarihli Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı I. Birleşim Meclis Karar Tutanağında maddi hata olup olmadığı Belediye Başkan Vekili tarafından oylamaya sunuldu. Maddi hata olmadığına Oy Birliği ile karar verildi.

Gündemin V. Maddesi gereğince Belediye Başkan Vekili Evren EVRENOSOĞLU tarafından oturum açılarak komisyondan gelen raporların görüşülmesine geçildi.

KARAR  NO   : 110

Gündem gereği Plan ve Bütçe Komisyonunun 07/06/2018 tarih ve 7 sayılı “İsmetpaşa Mahallesi 34 ada 23 parselin gece pazarı olarak kullanılmak üzere yaz sezonu boyunca kiralanması ve stant ücretlerinin belirlenmesi” hakkındaki kararın görüşülmesine geçildi. İlgili karar okundu, dinlendi.

Meclisimizce yapılan görüşmelerde; Plan ve Bütçe Komisyonunun 07/06/2018 tarih ve 7 sayılı kararının komisyondan geldiği şekliyle kabulüne M. Önder AKŞENGÜR, Ali İMREN ve Nasuh SAK’ın red oylarına karşılık Oy Çokluğu ile kabul edildi.

Gündemde görüşülecek başka gündem maddesi olmadığından Belediye Başkan Vekili Evren EVRENOSOĞLU tarafından oturuma son verildi.

Evren EVRENOSOĞLU                           Murat DURAK                             Engin ÖZKAN

Belediye Başkan V.                              Meclis Katibi                                 Meclis Katibi