T.C. İzmir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün İlanıdır

İlimiz, Dikili İlçesi, Kocaoba Köyü, Geyikliçayı Mevkii, Ayvalık J17-c3 pafta, 3324864 Migem Erişim Numaralı sahada, Dikili Belediyesi tarafından yapılması planlanan "1.(a) Grubu Maden (Kum-Çakıl) Ocağı ( 2,34 hektar ) ( kapasite = 1500 ton/yıl )" projesi ile ilgili olarak hazırlanan ve Müdürlüğümüze e-ÇED sistemi üzerinden sunulan Proje Tanıtım Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir.

25.11.2014 tarih ve 29186 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren ÇED Yönetmeliği kapsamında ÇED Yönetmeliğinin 17. maddesi gereğince, Dikili Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesi planlanan "1.(a) Grubu Maden (Kum-Çakıl) Ocağı (2,34 hektar) (kapasite = 1500ton/yıl) projesine Valiliğimizce 11.01.2016 tarih, E-206616 sayılı "Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir" kararı verilmiştir.

Tüm halkımıza duyrulur.