İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜNÜN DUYURUSUDUR

İlgi yazı özet ile; İzsu Genel Müdürlüğü'nün talebi doğrultusunda, Dikili İlçesi, Çandarlı Mah., 1634 ada 36 ve 16 nolu parsellerde, İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Atıksu Arıtma Tesisi Amaçlı Belediye Hizmet Alanı belirlenmesine ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı önerileri İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin 16.12.2021 tarih ve 05.1523 sayılı kararı ile uygun görülerek 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu'nun 7/b ve 7/c maddeleri uyarınca onanmıştır.

Planı görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.

Meclis Kararı

Plan Açıklama Raporu