İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN İLANIDIR

İlçemiz, İsmetpaşa ve Uzunburun Mahallesinde yer alan Dikili TM-Dikili İM ( İndirici Merkez) arası bağlantı hattı ENH projesi ile Dikili TM-Çandarlı DM ( Dağıtıcı Merkez ) arası bağlantı hattı ENH projesinin imar planına işlenmesi  ve TEDAŞ Gediz Bölge Müdürlüğü tarafından onaylanan projede 53 nolu direk yerinin yola denk gelmesi ve mülkiyet dışında kalması nedeniyle yerinde değişiklik yapılarak hazırlanan, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı Plan İnceleme ve Değerlendirme kurulu kararı ile uygun görülerek Turizm Teşvik Kanunu’nun 7 maddesi uyarınca onanmıştır.

Kültür ve Turizm ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm Merkezlerinde İmar Planlarının Hazırlanması ve Onaylanmasına İlişkin Yönetmeliğin 15. Maddesi doğrultusunda ve 3194 sayılı İmar Yasasının 8 / B maddesi ve mekânsal planlar yapım yönetmeliği hükümlerine göre Belediyemiz panosuna (Dikili Belediyesi Hizmet Binası İlan Panosu) asılarak, hoparlör ile anons edilerek ve eş zamanlı olarak internet sayfamızda yayınlanmasının sağlanarak, 1 ay süreyle ilan edilmekte olduğu duyurulur.

İlan Askı Tarihi : 26 Ağustos 2019

İlan Askı İniş Tarihi : 26 Eylül 2019

İlan ile ilgili görselleri görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.