Dikili İlçesi'ndeki Çandarlı Doğu Plajı, Türkiye Windsurf Ligi 2'nci ayak yarışları

“Otizmin farkındayız” sloganıyla üç gün boyunca gerçekleştirilen yarışlar sonucunda “Erkekler” kategorisinde Ali Urgancı, “Bayanlar” kategorisinde Fulya Ünlü, “Masterler” kategorisinde Ali Sinan Gerzile,  “Genç Erkekler” kategorisinde Osman Atakan Sönmez kazanan isimler oldu. Çandarlı Doğu Plajı sahilleri 4 kategori de 24 seri yarışa sahne olurken, yarışlarda Dikili Belediyesi Özel Etabı gerçekleştirildi.  Bitiş işareti Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun tarafından verilen özel etap yarışını, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü adına yarışan Ege Şefik Kurt kazandı. İkinciliği Ali Urgancı, üçüncülüğü ise Özfer Uralp göğüsledi.