Dikili Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün Duyurusudur

İlçemiz Salihler Mahallesi Samanyolu Caddesi Yalı Sokak adreste Salihleraltı Pazar yerinde, 12.07.2012 tarih ve 28351 sayılı Pazar Yerleri Hakkındaki Yönetmeliğin 13.maddesi 1.bendi uyarınca; 25.05.2018 tarihinde tahsis işlemi yapılacaktır. Pazar yerinde 22 Adet Üretici, 123 Adet Pazarcı satış yeri bulunmaktadır.

Pazarcı esnafımız aşağıda belirtilen belgeleri en geç 18.05.2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Zabıta Müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

ÜRETİCİ ESNAFINDAN İSTENİLEN BELGELER:

1- Sebze Meyve ya da Belediyece izin verilen diğer gıda maddesi satışı ile iştigal etmek.

2- İlgili meslek kuruluşuna kayıt olmak

3- (2) adet fotoğraf

4- İkametgah

5- Nüfus cüzdanı fotokopisi

6- 1 Adet dosya

VERGİ MÜKELLEFİ ESNAFINDAN İSTENİLEN BELGELER:

1- Vergi Levhası fotokopisi

2- Mesleki faaliyet belgesi fotokopisi

3- Nüfus cüzdanı fotokopisi

4- İkametgah

5- (2) adet fotoğraf

6- 1 Adet dosya

NOT : Tahsis işlemi yukarıda bahsedilen Pazar yerlerinde tahsis işleminden önce açık da adına tahsis yapılmayan eski listede ismi bulunan esnafa ve belediyemiz sınırları ve mücavir alanları içinde ikamet edenlere öncelik verilecektir.