Sosyal Tesisler

Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri sizi bekliyor

Kar amacı gütmeden, Ege mutfağının en seçkin lezzetlerini konuklarına sunan Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri, kısa zamanda bölgedeki önemli bir açığı kapatarak vatandaşların hoşça vakit geçirdiği, ihtiyaçlara cevap veren bölgenin en gözde mekanı oldu. Deniz ve Midilli Adası manzarasıyla birlikte doğayla iç içe olması bakımından dikkat çeken tesisler, kapalı alan kısmı 100 kişi, bahçe kısmı da 400 kişi olmak üzere, aynı anda 500 kişiye hizmet verebilecek kapasitede. Gruplara toplu yemek etkinliklerinin düzenlenebilmesine de imkan sunuyor.

"Hem Mutluluk İçin Hem Dayanışma İçin…"

Deniz manzarası eşliğinde, eşsiz lezzetleri misafirlerine sunan restoranı, yöreye özgü serpme kahvaltısı menüsü ile farklı lezzetleri arayanların uğrak noktası haline gelen ve misafirlerini zeytin ağaçları gölgesinde, yudumlanan taze çaylar eşliğinde huzur yolculuğuna çıkaran Dikili Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Sosyal Tesisleri, ayrıca çok önemli bir misyonu da yerine getiriyor. İlçe sınırlarında yaşayan dar gelirli, yoksul ve yardıma muhtaç ailelere yardım elini uzatan Dikili Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Sosyal Tesisler mutfağında hazırlanan 3 ayrı çeşitten oluşan tabldot yemekleri haftanın her günü ihtiyaç sahiplerinin sofralarına kadar ulaştırıyor.

Sms bilgisi için Numaranızı Kaydedin...