Dikili Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün İlanıdır

Dikili Belediye Meclisi'nin 02.09.2015 gün 133 sayılı kararı ile kabul edilen Bakanlığın UİP-8166,3 işlem numaralı Dikili Kent Merkezi İmar Planı notlarının 2.18.1 maddesinde yer alan"Kitle Nizamlı olan konut alanlarındaki yapıların altına otopark yapılması kaydıyla, su basman kotuna ek olarak yapıya 1 metrre 20 santimi aşmayacak şekilde ilave yükseklik verilmesine Belediye-Fen-İmar işleri Müdürlüğü yetkilidir." plan hükmünün plan notlarından kaldırılmasına ve Dikili Belediye Meclisi'nin 06.02.2013 tarih ve 25 sayılı Kararı ile söz konusu plan notunun "Kitle nizamlı konut alanlarındaki yapıların en alt katı, otopark katı olarak yapılması kaydıyla yapılan otopark katları, su basman kotuna bakılmaksızın zeminin en düşük seviyesinden en fazla 2metre 60santimi aşmayacak." değişikliği İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin 14.12.2015 gün ve 05.1291 sayılı kararı ile uygun görülerek 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanununun 7/b maddesi uyarınca onanmıştır.

3194 sayılı İmar Yasasının 8/B maddesi ve mekansal planlar yapım yönetmeliği hükümlerine göre Belediyemiz panolarına asılarak, hoparlör ile anons edilerek ve eş zamanlı olarak internet sayfamızda yayınlanarak, 1 ay süreyle ilan edilmekte olduğu duyrulur.

İlgili Dosyayı İndirmek İçin Tıklayınız