2017 II. OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ

III – Toplantıya katılamayan Meclis Üyelerinin mazeretlerinin görüşülmesi

IV – Geçen toplantı tutanağında maddi hata yapılıp yapılmadığının görüşülmesi

V – Başkanlıktan gelen önergelerin görüşülmesi

1 –   2018-2019-2020 Yılları için hazırlanan bütçenin Red-İadeler Bölümünün gelir bütçemizden kaldırılmasının görüşülmesi (Mali Hiz.Md. 06.11.2017 – 418)

2 -  Seyfettin UYSAL’ın partiden istifa etmesi üzerine, üye olduğu İhtisas Komisyonlarına  yeni üye seçimi yapılması (Yazı İşleri Md. 06/11/2017 – 255)

VI – Dilek ve temenniler

VII –Kapanış