04.05.2018 TARİHLİ MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI II. BİRLEŞİM KARAR ÖZETLERİ

Dikili Belediye Meclisi’nin 04.05.2018 tarihli MAYIS Ayı Olağan Meclis Toplantısı II. Birleşimi

Oturum No:1 Toplantı Tarihi: 04.05.2018 Cuma günü saat 09:00’da Belediye Kültür Salonunda  toplandı.

Gündemin I. Maddesine dayanılarak Belediye Başkan’ı Mustafa TOSUN tarafından Meclis açıldı. Gündemin II. Maddesi gereği Belediye Başkan’ı Mustafa TOSUN’un teklifi üzerine yapılan yoklamada üyelerin tam olduğu görüldü.Gündemin IV. Maddesine dayanılarak Belediye Meclis Çalışmaları Yönetmeliğinin 10’uncu maddesine istinaden 02.05.2018 tarihli Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Karar Tutanağında maddi hata olup olmadığı Belediye Başkanı tarafından oylamaya sunuldu. Maddi hata olmadığına Oy Birliği ile karar verildi.

Gündemin V. Maddesi gereğince Belediye Başkanı Mustafa TOSUN tarafından oturum açılarak komisyondan gelen raporların görüşülmesine geçildi.

GÜNDEM NO: 1

KARAR  NO:  77

Gündem gereği Plan ve Bütçe Komisyonunun 02/05/2018 tarih ve 2 sayılı “2017 Yılı Kesin Hesabı” hakkındaki kararın görüşülmesine geçildi. İlgili karar okundu, dinlendi.

Meclisimizce yapılan görüşmelerde; Plan ve Bütçe Komisyonunun 02/05/2018 tarih ve 2 sayılı kararının komisyondan geldiği şekliyle kabulüne Seyfettin UYSAL, M. Önder AKŞENGÜR, Ali İMREN ve Nasuh SAK’ın red oylarına karşılık Oy Çokluğu ile kabul edildi.

GÜNDEM NO: 2

KARAR NO:  78

Gündem gereği Plan ve Bütçe Komisyonunun 02/05/2018 tarih ve 3 sayılı “Hafriyat toprağı ve inşaat/yıkıntı atıkları bertaraf ücreti” hakkındaki kararın görüşülmesine geçildi.Karar okundu, dinlendi.

Meclisimizce yapılan görüşmelerde; Plan ve Bütçe Komisyonunun 02/05/2018 tarih ve 3 sayılı kararının komisyondan geldiği şekliyle aynen kabulüne Oy Birliği ile karar verildi.

GÜNDEM NO: 3

KARAR NO: 79

Plan ve Bütçe Komisyonu’nun 02/05/2018 tarih ve 4 sayılı “Şehir Planlama Ücretleri” hakkındaki kararın görüşülmesine geçildi. Karar okundu, dinlendi.

Meclisimizce yapılan görüşmelerde ; Plan Bütçe Komisyonunun 02/05/2018 tarih ve 4 sayılı kararı oylamaya sunularak Oy Birliği ile kabul edildi.

GÜNDEM NO :  4

KARAR NO: 80

Gündem gereği Plan ve Bütçe Komisyonunun 02/05/2018 tarih ve 5 sayılı “Salimbey Mahallesi 2306 ada 3 parselde yapılacak olan Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu yapımı inşaatı için İller Bankasından kredi kullanımı ” hakkındaki kararının görüşülmesine geçildi. Karar okundu,dinlendi.

Meclisimizce yapılan görüşmelerde ; Plan Bütçe Komisyonunun 02/05/2018 tarih ve 5 sayılı kararının komisyondan geldiği şekliyle oylamaya sunularak Murat DURAK, Hüsniye YILDIRIM, Gazi AKINCI, Adil KIRGÖZ, Nazire KÖSTEN, Nasuh SAK, Ali İMREN, M. Önder AKŞENGÜR ve Seyfettin UYSAL’ın red oylarına karşılık Oy Çokluğu ile red edildi.

KARAR NO : 81

Gündem gereği Plan ve Bütçe Komisyonunun 02/05/2018 tarih ve 6 sayılı “Salimbey Mahallesi 744 ada 2 parselde yapılacak olan Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi yapım inşaatı için İller Bankasından kredi kullanımı” hakkındaki kararın görüşülmesine geçildi. Karar okundu, dinlendi.

Meclisimizce yapılan görüşmelerde ; Plan Bütçe Komisyonunun 02/05/2018 tarih ve 6 sayılı kararının komisyondan geldiği şekliyle oylamaya sunularak Hüsniye YILDIRIM, Gazi AKINCI, Adil KIRGÖZ, Nazire KÖSTEN, Murat DURAK, Nasuh SAK, Ali İMREN, M. Önder AKŞENGÜR ve Seyfettin UYSAL’ın red oylarına karşılık Oy Çokluğu ile red edildi.

GÜNDEM NO: 6

KARAR NO : 82

Gündem gereği Eğitim, Kültür ve Sanat Komisyonunun 03/05/2018 tarih ve 2 sayılı “Dikili Çocuk Dergisi” hakkındaki kararın görüşülmesine geçildi. Karar okundu, dinlendi.

Meclisimizce yapılan görüşmelerde Eğitim, Kültür ve Sanat Komisyonunun 03/05/2018 tarih ve 2 sayılı kararının komisyondan geldiği şekliyle aynen kabulüne Oy Birliği ile kabul edilmiştir.

Gündemde görüşülecek başka gündem maddesi olmadığından Belediye Başkanı tarafından oturuma son verildi.

Mustafa TOSUN                           Murat DURAK                               Engin ÖZKAN

Belediye Başkanı                           Meclis Katibi                                 Meclis Katibi