04.04.2018 TARİHLİ NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI I.BİRLEŞİM KARAR ÖZETLERİ

Dikili Belediye Meclisi’nin 04.04.2018 tarihli NİSAN  Ayı Olağan Meclis Toplantısı I.Birleşimi

Oturum No:1 Toplantı Tarihi: 04.04.2018 Çarşamba günü saat 14:00’da Belediye Kültür Salonunda toplandı.

Belediye Başkanı tarafından yapılan yoklamada üyelerden Murat DURAK, Engin ÖZKAN, Çiğdem ELİBOL, Evren EVRENOSOĞLU, Sunay YARAR, Hakan BAŞARAN, Hasan AKSOY, bugünkü toplantıya katıldığı, Nazire KÖSTEN, Gazi AKINCI, Seyfettin UYSAL,  Adil KIRGÖZ, Hüsniye YILDIRIM, M. Önder AKŞENGÜR, Ali İMREN ve Nasuh SAK’ın ise mazeretli olarak toplantıya katılamadığı tespit edildi.

5393 Sayılı Belediye Kanunun 22 maddesi, Belediye meclisi, üye tam sayısının salt çoğunluğuyla toplanır ve katılanların salt çoğunluğuyla karar verir. Denildiğinden Meclis I. Birleşiminde salt çoğunluk sağlanamadığından, Belediye Başkanı Mustafa TOSUN tarafından II. Birleşim için 05.04.2018 tarih saat 08:30 da Belediye Kültürevinde toplanmak üzere birleşime son verildi.

Mustafa TOSUN                        Murat DURAK                          Engin ÖZKAN

Belediye Başkanı                        Meclis Kâtibi                           Meclis Kâtibi